Home > Copyright

Deze site heeft auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik door de klanten van Books4bizz, waarbij het niet is toegestaan de site te vermenigvuldigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele afdruk op papier. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Books4bizz is het niet toegestaan deze site op andere wijze te vermenigvuldigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te binnen een andere site te gebruiken dmv zogenaamde ‘frames’.

Merken

Alle woord- en beeldmerken (merknamen, logo’s) op deze site zijn eigendom van Books4bizz, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Books4bizz is het niet toegestaan deze merken te gebruiken.

Informatie op deze site

Deze site is bestemd voor het geven van informatie aan onze klanten.

Op deze site kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals klantbeoordelingen en Q & A’s. Books4bizz is niet verantwoordelijk voor meningen en berichten die door bezoekers/gebruikers op de site geplaatst zijn, en deze meningen en berichten geven niet de mening of het beleid van Books4bizz weer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.