Home > Services > Bibliotheek

Veel grotere organisatie hebben een eigen bibliotheek op een of meerdere locaties. Regelmatig, wanneer een medewerker een boek nodig heeft, wordt direct een nieuw exemplaar besteld, in plaats van een kijkje genomen in de Bibliotheek.

Hoe veel makkelijker zou het zijn, om de bibilotheek-catalogus (van al uw locaties) op iedere computer, laptop, tablet of smartphone van de onderneming te kunnen bekijken?

Books4bizz geeft de organisatie de mogelijkheid om de boeken uit de bibliotheek op te nemen in een catalogus exclusief voor de organisatie.

Bibliotheek alert (MVO)
Een medewerker bestelt zijn/haar gewenste (studie)boek in het bestelportal van Books4bizz. Is het boek al in de Bibliotheek aanwezig? Dan wordt dit tijdens het bestelproces aangegeven. De medewerker kan dan kiezen om of contact te zoeken met de bibliothecaris of te kijken in de bedrijfsbibliotheek of een eigen exemplaar via de bestelportal van Books4bizz te bestellen.

Hoe werk dit?
De Bibliotheek stelt periodiek haar boekenbestand ter beschikking aan Books4bizz. Vervolgens wordt dit bestand geïntegreerd in de bestelportal van Books4bizz.